Frukostscones

Frukostscones med cottage cheese­­

Ingredienser:

Vetemjöl

2 dl

Grahamsmjöl

1 dl

Krossade linfrön

1 msk

Havrekli

1 msk

Bakpulver

2 tsk

Salt

1 krm

Smör

50 g

Keso

250 g

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, linfrö, havrekli, bakpulver och salt i en bunke.
  3. Skär smöret i små bitar och finfördela det i mjölblandningen.
  4. Tillsätt keso. Arbeta snabbt ihop till en jämn deg.
  5. Dela degen i 4 bitar och forma till runda platta bullar.
  6. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.